24 weeks pregnancy

Ada x mommy yg sukar untuk bernafas bila masuk 24 minggu ? Nak2 lagi masa baring nak tido . Rasa nak tido duduk je . Memang mcm tu ke ? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

sye mcm tu. Skrg minggu ke 25. Kdg sye smpai boleh tertidur kepala letak atas gym ball lagi sbb bile baring susah nak nafas. Lagi2 bile kena hidung sumbat. Bile kena tu sye tarik nafas dalam2 n lepas ikut mulut. Itu je yg sye buat n letak vicks dekat hidung n belakang.

2y trước

Yeke sis .. tu la skrg hanya boleh tarik nafas dalam2 lepas ikut mulut . Pastu tido mcm Duduk . 😅 mengereng pun x boleh

saya masa ank sulung.. tdur dduk bila msuk 26w.. smpailh bersalin...skng yg kdua . 24w.. so far alhmdulillh . masih bleh tdur.. wlpn kdng2 kerap terjaga sbb kurg selesa

2y trước

Alhamdulillah skrg dah Okay sikit .. haritu Mmg tido dduk je . 😅

haah sy skrg pun mcm tu . nak tido tu rasa susah sangat nak bernafas .

2y trước

Kannn. . kepala kena Tinggi mase tudo

Iya sis. Kena tidur mengiring dan tinggikan kepala ya 😊

2y trước

Aah Betol sis