GUSI BERDARAH

Ada x mommy yg alami gusi berdarah wktu pregnt? Sy perasan sejak msuk trim2..mudah berdarah, bgun pgi dr tido msti ada kesan darah di gusi #26week_pregnant #firstmom

2 Các câu trả lời

Ikutkan bacaan saya, memang ada je kes gusi berdarah waktu pregnant. Cuma seeloknya awak jumpa doktor gigi. Pregnant saya masih pergi regular follow up doktor gigi.

takde. tapi sis dah gi check gigi? preggy mom digalakkan check gigi. kalau check up KK pun dalam buku pink mmg ada bahagian untuk doktor gigi sign.