34weeks nafsu sex tinggi

Ada x mommy mcm saya? Since awal pregnant even mabuk teruk until dh nk masuk 34weeks nafsu sex semakin tinggi. Selang sehari mintak. Kdg2 kesian kt hubby penat kerja. Hubby pelik sbb perut makin lama makin besar makin kuat nafsu adehhhh. Tp sbb dedua on so layan je la. So far xde masalah pape lepas bersama. Cuma mmg pregnant ni mmg kuat ke nafsunya?

30 Các câu trả lời

samee sis mula je ad nafsu dh smpi pertengahan hilang trus xad nafsu

3y trước

xpe yg penting husband memahami

sama sis 😅😅😅 saya pun kalau boleh hari hari nak

Normal sis. Ada yg takde nafsu bersama langsung.

3y trước

btul2 setuju .

sy pun dlu gitu😅xthu knpa asyikk nakk jee..😂

hahaha...sy krg bernafsu time pregnant..

wahh..kuat dan bertenaga 👍💪🤭

3y trước

😘🤭😅

lucu la komen smua org 😂

Baby girl kot.. Sbb nafsu menaik

3y trước

aah mmg baby girl 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 hehehee

normal

nn