X Dapat Kesan Jantung Janin - 7 Week

Ada x mommies2 yg experience ada janin tapi x dpt kesan jantung.. Pastue scan dpt kesan dah.. Ada ape2 tips x.. Risau gak nie dah 7 week tpi x dpt kesan jantung.. Lagi risau doc bagi percentage bawah 50%..???

13 Các câu trả lời

Scan tu melalui bawah ke atas sis?

5y trước

Amin..

kecik lg tu sis.. try lg lps 2 mgg..

5y trước

in sha Allah sis.. jgn risau sgt.. klu ade rezeki sis, nnt bleh nmpk heartbeat baby next week..

Sedih ny doc ckp percentage..

5y trước

Sy miscarriage hujung thun lps.. Doc trus ckp cuci.. Sedih.. Time tu birthday sy plk tu.. Pstu sy ckp xnk cuci.. Nk gugur naturally.. Doc pun ckp kalau ada sakit or mcm infection, trus dtg hospital..