Due date 16/9/2020

Ada x ibu2 yang sama due date n tiada tanda2 nak bersalin lagi?? ##firstbaby #39weeks

29 Các câu trả lời

saya due date 16.9 sama dgn awak..tpi dah bersalin 5.9..😁😊...semoga awak dipermudahkan bersalin😘

4y trước

tahniah...Saya baby x nk kuar lg..😂

Saya due date 19/09/2020 sampai sekarang blm ada tanda apa2 lagi..harap x over due lah

sye due 26/9 ni belum ada tanda² lagi..cuma kdg² keras je perut..bby first jdi tk thu sgt 😅

4y trước

hi awk dh ada tanda² ke?

sy 28/9 pon masih tunggu tanda nk bersalin haritu ad turun tnda darah tpi xad contration lagi..

4y trước

masehhh

saye due 20/9..tp 19/9 ni dh kne serah diri..harap2 baby kuar cpt..tp xde tanda2 pon😌

sy due 18.9.2020 semoga baby keluar awal, natural and normal.. risau kena induce or czer..

4y trước

Amin...Semoga dipermudahkn

Banyakkan bergerak dan exercise sis supaya baby cepat turun dan pintu rahim cepat terbuka.

4y trước

tq...

sya due date 19.9... sampai skrg asih lom ade apa2 tnda lg.. harap x over due...

sama ... risau je tak da tanda2 lagi ... esok last checkup ...

Sya 16/9/20 serah diri induce gdm on diet 🙏 Sptutnya due date 24/9/20

4y trước

Semoga dipermudahkn urusan awk