Gatal 1 badan semasa berpantang

Ada x ibu2 pernah alaminye dan mcm mne nk hilng kn rasa gatal tu.. mohon share Sye #firstpantang #28daypantang

2 Các câu trả lời

kalau bg sy normal.. tp rasa gatal tu mmg xleh bwk bincng..mcm sy kena dlu dkt pelipat tgn ..bwh ketiak..kena g klnik nnti doc akan bgtw sabun apa sesuai utk kita guna ms mandi dan juga krim sapu..sbb ms sy dulu doc kata lepas bersalin normal ada mommy akan mengalami mslh ini nk2 kita jd kuat berpeluh lepas bersalin..doc kata ini smua sbb hormon..

Saya gatal kat muka 🥹🥲