Pedih hulu hatii

Ada x ibu² kt sini yg pedih hulu hati smpai nk tido sakit.. klu mngiring ke kanan ok.. nk brjalan rsaa sakit, time solat rsaa sakit, dah mkn kurang sikit, tpii klu x mkn lgii laa makin sakit.. jdii smua serba serbi xkena.. ada sape² tahuu mcm mna nk buat??. dh sminggu rsaa sakit nii...😭

2 Các câu trả lời

saya pun sama selalu pedih ulu hati. tak selesa. kadang2 rasa nk bernafas pun mcm tak cukup oksigen. sy 12 weeks. makan jangan smpai terlalu kenyang. makan kuantiti sikit2 tapi kerap je. lepas makan jgn terus baring. InsyaAllah lama2 nk masuk trimester ke dua. harap ok .

2y trước

tulaa... harap smua ok.. smoga diprmudahkn urusan awk...

Pedih hulu hati memang simptom pregnant yang biasa. Makan dengan kuantiti sikit² tapi kerap. Insyaallah, moga dpermudahkan. Saya tengah pregnant 2bln, dah mula rasa pedih hulu hati. Utu cara saya.

2y trước

Aamiin.. trima kasih.. 😍 smoga diprmudahkn urusn awk juga..