sifilis waktu hamil

Ada x ibu2 disini yg kena sifilis waktu memgandung? boleh share mengalaman.. berbagi cerita sbgai smngt

2 Các câu trả lời

Sifilis penyakit kelamin kan ? Dpt dripd suami ke? Dapatkan rawatan mkn ubat , sapu ubat … sifilis ni xkn hilang tapi dia matikan kuman tu je …. Semoga selamat bersalin dan baby xd apa2

2t trước

ouh fhm2..

puan dh try dptkn rawatan .. mg dberikan kesembuhan dr pnykit ni..aamiin..dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

3t trước

sm2..jg dri bebaik k..