bukaan 2 cm

ada x ibu ibu dah buka 2 cm tapi xkeluar tanda2 ...saya dah buka 2 cm ..perut kerap mengeras tapi xda lendir dan air ketuban lagi ..

3 Các câu trả lời

Melalui pengalaman saya, ada. Saya dtg pac sbb perut kerap mengeras, check jalan dah 2cm, pastu doc bukak jalan lagi bg 4cm. Steady lagi. Dari 9 pagi sampai 6 lebih ptg. By maghrib ada lendir darah. Pukul 8mlm pecah ketuban. Masuk labor room, pukul 3.45 bersalin.

4mo trước

Tp puan tau mana jalan dah buka 2 cm? Ingatkan pua puan dah Di hospital

saya bukaan 2 cm semalam cek kat hospital, ada keluar darah & lendir , contraction kurang lebih pada mengeras

normal sis. 2cm - 6cm belum active labor. ramai je yg macam tu and stay 2cm berminggu pun ada.