diapers bag for seorang ayah

Ada x cdgn jenama diapers bag utk lelaki... Yg ada bnyk compartment.. Terima kasih

9 Các câu trả lời

Soalan yang bagus..sebab selalunya mommies je yang fikir diaper bag ni dan design apa yang diorang nak. Tapi end up suami jugak yang kena bawak. So cari design yang suami berkenan lah senang haha 🤣 Kalau saya, saya belikan suami diaper bag jenis backpack (tak ada brand) di Shopee je. Beli warna hitam so boleh bergilir dengan suami atau isteri. Saya beli yang macam dalam gambar. Dalam ada banyak compartment. Ringan, kualiti okay dan size just nice. Moga bermanfaat 👍🏻

Terminus daddy cool best.. Tp mahal sgt.. So ingt nk cr yg mcm tu.. Design mmg lelaki ponpuan leh pakai... Tp mahal gk. So if ada brand lain.. Nk gk tgk2... Hihihi..

encik. saya ada diaper bag utk letgo with affordable price kalau encik berminat. reason nak letgo sbb saya dah ada diaper bag lain 🙈

syg beli je diapers beg kat shoppee.. suami suh ambik kaler hijau.. pakai jelaa dah brg ank dia jgk 😂

Terminus terbaik. High quality. Affordable price.Suitable utk babah 👍🏽

Ingat mommy2 sj nak melawa bawa brg baby? Bapa2 pun nak jg😂😂😂..

Simple dimple diapers bag..selesa..size papa

Princeton diaper bag

Skip hop, colorland.