Baby seat, umur baby skg dah 3bulan lbih

Ada x baby seat yg bole pkai lama? Mksd sy umur dri 3bulan bole pkai smpai umur 1/2 thn gitu? #ingintahu #SeriusTanya #firstmom #firstmom

3 Các câu trả lời

Ada. Awak walk in je kedai baby. Nanti sales associate akan guide. Saya guna Koopers Lambada. Ada banyak pilihan lagi kat kedai. Boleh pilih ikut spec kereta dan keselesaan.

Ada..sy pakai koopers lambada pakai dr newborn

4mo trước

kat kedai ada jual x?