MAHU TAHU ( SUGGEST )

Ada ubat or petua macam mana nak hilangkan batuk baby . Anak saya baru 5 bulan , first time batuk ii . Boleh bagi tahu cara merawat ?

2 Các câu trả lời

baby saya 4m kena batuk2 berkahak. saya beli mamz baby oil. minyak habbastusauda. boleh letak dlm susu @ spray mulut. ada yg keluar kahak melalui muntah(anak buah yg lain). mcm anak saya, kahak keluar ikut najis dia. nampak kahak keluar2 mcm spiderweb🤣

1y trước

oh iya ke . tq share

batuk ada kahak x?

1y trước

Sy buat minyak bawang putih sndri. cara: bakar 1 ulas bawang putih dlm 2 minit, letak dlm bekas dan lenyekkan sikit. lepastu cmpurkn dgn minyak zaitun / minyak rambut bby. sapu nipis pd dada, blkg bdn dan tapak kaki bby secara konsisten. buat lps bby mndi dan sblm tidur.