adakah baby sembelit?

Ada tips tak utk hilangkan sembelit baby. sy kurang susu badan, & anak sy dari awal lahir mmg tknk dgn puting sy. jd sy bg susu formula je botol. susu apa yg better?#firstmom

2 Các câu trả lời

anak saya sebelum ni minum dupro..tp mcm susah berak..teran sampai merah muka...nangis meragam..org kata mybe sbb x sesuai susu..kdg bby x boleh terima susu ada lactose..sy cuba tukar kepada similac lactose free..alhamdulillah..berak sekali sehari..x nangis atau meragam sbb x boleh berak dh...sis cuba beli pek kecil dulu...cuba tgok okay ke x...jgn beli besar terus...kena try an error ..sampai dia sesuai.

1y trước

Tq sugesstion❤️

berapa bulan dah anak awak tu

1y trước

sebulan