Kulit kering

Ada tips tak untuk kurangkan kering pada kulit muka. Terlalu kering, sampai luka kadang². Dah try moisturizer tapi masih tak berkesan

2 Các câu trả lời

Sama! I pun kulit jadi kering sangat sangat even dh minum air sampai nak termuntah dh. Moisturiser pun dh pakai still kering. Tk tahu nk buat apa dah. Maybe kena makan supplement kot

Normal sebab perubahan hormon. Tapi kita boleh minimize kesannya. Minum air secukupnya. Moisturizer tu kena try and error any brand.

5mo trước

tulah, minum air banyak rasa nak termuntah pulak. hahaha😅its ok la kan, just enjoy the moment jela