Baby kuning

Ada tips tak nak turun kan kuning baby . Hari ni je 12 kuning dia. Tak senang hati kita #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sis kuning makin naik kah? klau makin naik cuba bagi susu lactogen dulu sis kerap kan kalau bole 1 jm 1 jam untuk buang najis kuning dalam badan tu , sya da cuba sis hari ke 13 anak sya bebas kuning tu jak sy buat sy stop dlu bf sbb kadang kuning bayi bole naik dsbbkn bf mungkin ada kita mkn sesuatu yg mbuatkn bayi naik kuning , cuba la sis mnatau berkesan