Baby Breech

Ada tips macam mana nak suruh baby turun kepala ke bawah? Tadi scan 36w3d kepala baby masih kat atas hm esok refer hospital OnG untuk scan lagi sekali. Kalau baby tak turun juga kepala terpaksalah czer. Risau pun ada #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

sy hari nie 37w2hari masuk wad bby breech n bby besar.. walaupon xde kencing manis.....klu setakat breech mungkin dokter bg peluang untuk nomal lg jika kepala anak pusing masuk jln..

1y trước

samalah kita sis. next week pada 37w kena repeat scan untuk check lagi sekali kepala baby dekat mana. if masih juga kat atas kena czer. if dah pusing bawah kena paksa bersalin sebab berat baby kecil tapi berat okay hm