Upt double line

Ada tak yg x sampai sebulan gugur then bersama suami.. harini test upt naik dua line tapi samar?#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom

Upt double line
17 Các câu trả lời

sy baru ni mula2 test lbih kurang mcm ni la..sampai confuse...seminggu lpas tu check tu sy test lg...baru naik terang..

Sy nampak Line tu .. macam Sy dulu ..Sy ingat negative then lepas sebulan naik double line hehe ..tahniah awak 💕

X pernah alami keguguran tp selalu dgr org kata lepas gugur lg senang lekat..

Sy nampak line!❤️nanti bole test lagii

4mo trước

❤️

Saya pun bmpk line sis☺️, tahniah

Nmpk mcm -ve

sama cm sy sis

4mo trước

line samar jugak ya? sy baru 30 hari ggur.. tu yg risau jugak sbab belum buat checkup lagi.. semoga ada rezeki