Hi mommy2

Ada tak yg terberanak sekitar kandungan 30 weeks or 34 weeks mcmtu ? Bby berat brpa ? Dan ok x bby masa lahir ? Sy risau , sbb doktor nk paksa sy beranak 30 week or 34 weeks ...😢 Doktor ckp bby lambat membesar ikut weeks ... Tp normal ..

8 Các câu trả lời

nak tanya ada tak kandungan 27 minggu keluar darah..??keluar darah xbanyak sikit jee..normal ke atau bahaya ye?

2y trước

agak dlm 2 minggu kena warded .. mula2 tu , doktor ckp sy keguguran , tunggu punya tunggu , xberanak2 jugak .. smpai habis drah xkluar lg.. jdi diktgorikan sbgai keguguran tergugat