Cuba pregnant guna opk

Ada tak yg sini berjaya pregnant selepas first try (satu cycle) je guna opk. Sbab ni first time try to concieve guna opk pula track bila waktu subur. Thanks 😊

2 Các câu trả lời

berjaya awak 🥰 saya cycle skrg ni gune opk & jmpe hari subur awal bulan 11.. saya pjj dgn suami & rezeki jmpe hari subur masa ahad bfore dia balik perak utk g keje esoknya.. saya check opk ahad (1/11) agak terang.. ingatkn mmg hari subur.. so bersama dgn suami mlm ahad tu.. esoknya saya check lg opk, lg jelas T line.. skrg (2minggu lepas hari subur) sy check upt & positif 🥰 Alhamdulillah.. agak awal gak result upt muncul line T.. 4 bln lepas saya pernah gugur & mmg ade msalah period tak teratur..

Sy berjaya 1st cycle opk. Tapi jangan la letak harapan buat opk 1 cycle terus berjaya. Nanti u down teruk kalau period.