Ada yang sama due

Ada tak yg same due dengan saya 7/12 ,skg korang dah ada rse tanda apa2 ke ,atau pon xdw rase sakit lansung

7 Các câu trả lời

Due 6/12 tapi dr recommend i bersalin 39weeks sebab i ada brain tumor. So nak elak complication masa bersalin. rasa sakit celah kangkang nak jalan pun terkedek kedek. Bila tido nak tukar position dari kiri ke kanan tu nak menangis sisturrrrrr

saya 4/12 due . buat msa skrng tngh rsa sakit tulang blakang dri pinggang smpai ke peha,kerap sngt kencing,nikmat tidur dh hilang,rsa nak berak tp tkde berak sngt pun . Dan alhamdulillah baby dlm keadaan aktif mcm get ready nk meluncur keluar . heheh

8mo trước

Kan . pastu Braxton Hicks dh mula Makin kerap . bila dtg sakit msti dia nk rsa 10-15mnit skli . pstu dia hilang sakit tu

Due kita lebih kurang. Saya 6/12. Tapi pecah ketuban awal + contraction pd 35minggu 3 hari. Pg hospital check bukaan dh 2cm. So tpksa bersalin awal. Sekarang dlm fasa bpantang.

sy 8/12 hhehee buat mseni baby selesa lgiii xmo keluarr harap mggu depan diaaaa keluar laa xshabarrr nak jumpaa diaa hihi

8mo trước

sye pon hrap hujung bln nie kluar laa baby🤭

Sy 15/12 first mom, tak sabar nak jumpa bby, pb masa yg same rasa takut pun ada sbb taktau rs sakit ia mcmmn😔

Sy 6/12 ni hrp2 bby kuar hujung bln ni 🤭 hrp blh sama /dkt gn birthday sy sekli 🤭

Saya due 5/12 dah selamat bersalin awak

8mo trước

37 minggu gnap