hi momies srs tanyaa share pls

ada tak yg sama mcm saya 36w baby gerak okey cuma tendangan diorg tak sekuat dulu tu normal ke? atau kena check doc? Sebb saya ovt dan risauu sangatt:(

2 Các câu trả lời

sama la sis, sy 35w baby kick tk kuat mcm dulu. mse 26-31w kemain kuat dia kick. skrg dh tk mau kick sgt dh, tpi bnyk gerak. timbul sana sini, kdg membonjol enth lutut ke siku ke. maybe ruang dh sempit. dh payah nk melibass🤣 skrg kalau kick pon kalau kuat, kuat betul. tpi dh jarangg dh. kick manja2 je skrg..

1t trước

saya ingatkan saya sorang je mcm ni tpi bila g klinik doc pun ckp bnda sama ruang dh sempit jdinya dia gerak tpi tk sekuat duluu

Doktor pesan kalau rasa pergerakan baby lain daripada kebiasaan, pergi je check. Nak check kat PAC boleh, nak check kat klinik pun boleh.

2t trước

okey awak thankyouu!!