Hidung berdarah semasa hamil

Ada tak yg sama dengan Saya hidung berdarah semasa hamil...lagi2 dah masuk trimester 3,,boleh share pengalaman tak😭#bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

sbb bdn pns tu..nk2 ms hamil bdn mmg pns. sy dlu ms pregnant pnh mengalaminya juga .husben sy slalu suruh sy rendam kaki dgn ais atau air sejuk bg reduce pns dlm bdn dlm ms yg sm letak skali garam dkt dlm tu serta bykkn minum air kosong . mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin