Upt jadi samar

Ada tak yg pernah jd mcm sy.. Upt makin terang.. Tp mkin lama makin samar plak.. Tapi msih double line.. Scan masih x nmpk apa apa... Rahim menebal pda hjung bulan 10..hjung bulan 11 prgi scan lg dktor kata rahim biasa ja.. Dua sruh repeat scan hjung bulan 12 plak 😅😅#firstbaby #firstmom #ingintahu

Upt jadi samar
6 Các câu trả lời

Sy dlu mcm ni sis , lps tu prut sakit dada skit sy dri prawan x prna snggut or sakit dada , jdi sy p kk lps tu dorg cek ehh pstve , lps tu dctr tnya last priod , tp priod sy bulan 9 dan 8 tak tntu dctr ambil yg bulan 7 , dorg kata ikutkn 13week dh skli scan kntung pun x nmpk , hujung2 p hsptal buat TVS bru nmpk kandung kcil dctr kata mybe dlm 1 minggu 😂 halahaii skng klau ikutkn date priod bulan 9 baby sy dh 16week tp ikut kiraan dctr bru 13week , sy d jngkakn bsalin 21.06.23 🤭 boleh katakn minggu2 p klink sy untk scan je 🤣 Nnt sis rpeat scan mybe dh nmpk baby time tu 🤭

2y trước

allahu..kira nya masa tvs scan baby bru 1 week la eh.. sis scan masa bulan 10?? moga dipermudahkan segala urusan mngndung n melahirkan baby sis... 24hb ni bru appointment utk scan.. harap ada keajaiban la.. 😣😣 sy x brsama dh dri mula test upt tu takut jd apa apa kt baby 🤣🤣 harap2 btul2 lekat la

kalo pengalaman saya. kalo btoi prgnt dy akan teros naik double line n terang. kalo makin pudar tu kemungkinan ggur. tapi kalo sis risau guna upt jenis lain pulak

2y trước

takpe camtu sis just jaga diri je dlu ok. jgn buat pape aktiviti lasak

Upt menipu kot sis. Guna upt farmasi pulak ye. Kat eatson or guardian pun ada.

2y trước

sy guna jnma guardian yg dlm box tu 🤣

Samaa la kita sis 😭😭 takut sangat2

2y trước

allahu.. semoga allah melindungi baby kita 😭

cuba sis try upt jenama lain

2y trước

😂😂 sy dh stop dh cek upt.. ni tggu hari utk appointment scan.. lg sy cek lg la sy jd pening siap rsa nak pitam 😂

Klu ikutkan dah brp bln sis?

2y trước

bru 10 weeks.. tapi tu la masa scan dktor kata mgkin brbeza dlm 3 weeks.. jd brkmungkinan bru 7 weeks..