34w1d boleh terberanak ke ?

hi . ada tak yg 34w dah contraction teruk ? dan ada tak yg bersalin waktu mcm nie ? baby okay ke ? pertumbuhan baby mcm mana ? baby membesar mcm mana ? sbb saya dah kerap kena contraction kuat . tiap kali kena 1 je pikir . tolong bertahan sampai atleast 37w .

4 Các câu trả lời

sy 31w dh beranak secara czer.. anak skrg duduk wad biasa dh.. tktau bile boleh keluar 😔

1y trước

doc bimbang klu tkberanak awal takut ada kematian dlm kandungan sbb jantung baby meme tkcomey dh doc ckp.. n tali pusat baby yang first tu ade rintangan, yang second tu darah dr tali pusat dia reject mai kat kita.. yang ni sy tkberapa faham doc tu ckp 😅.. tp tkpela, ank sy selamat sudah 😁..