Kurang selera makan

Ada tak yang sama mcam saya, nak msuk 3 bulan, tp kuranh selera makan.. Lgi2 nasi kurang nafsu nk makan nsi tu.. Ada tak cara lain untuk gantikan nasi dgn makanan lain? #ingintahu

2 Các câu trả lời

sis sama dgn sy..sy nak masuk 11w tapi selera belum datang lg.nasi putih dgn lauk2 tak lalu,sy makan roti je. kadang pizza,pasta,bihun. sayur pun tak lalu lg. sy ganti dgn buah.doc kata utk trimester 1 ni makan je apa yg boleh masuk.

2y trước

samalah saya..11w selera makan down sangat..sayur tak berapa lalu..boleh makan makanan yang lalu saya..buah2 pun makan mana yang mampu..kena sabar banyak sebab mulut pahit dan loya takleh bau kuah2 dan benda tumis..so far alahan tak teruk sgt sebab tak ada muntah dah

Kentang lenyek/mash potato.Sayur-sayuran.Buah-buahan.Yg berkhasiat/berkabohidrat.Sy dlu preggy,jarang mkn nsik,lebeh kpda mee buatan tgn,bukn instant.

2y trước

baiklah trime kasih ats infonya ya