due 28/2/2023

ada tak yang sama due? belum ada tanda-tanda lagi. baby seronok lagi dalam perut nie

9 Các câu trả lời

saya 19/2 masih tiada tanda lagi , baby masih nyaman duduk kat dalam perut 😂 tapi 18/2 ni dah nak serah diri dah . semoga dipermudahkan segalanya untuk sy and para mammy preggy semua 🥰

due sme , sye pon blom ada tanda² lagi .. tapi dh byk pergerakkan buat, bby msh selesa dlm perut 🤭 semoga dipermudahkan urusan mommy2..

Saya tapi sejak semalam macam ada keluar lendir time buang air kecik. Saya x pasti tu keputihan atau mucus plug 🥲

saya pun 28/2 juga.. 11hb hari tu dha kluar darah dan lendir and bukaan dha 2cm, tp smpai skg takde sakit2 lg 😂

sama! hehe pun xde tanda cuma nampak perut mcm dah jatuh skit jela. semoga dipermudahkan Allah 🥰

sy 27/2 niy x bersalin kne masuk hospital dah..harap2 bby keluar sebelum tarikh tu..

Due kita sama sis, tapi 27/2 nak kena serah diri dah sbb gdm on dc.

Due date kita sama. Tapi tu la tanda nak keluar takde lagi😂

sy 24/2 .. blom ade pape tanda lg nie.. lg 11hari jer