GATAL SATU BADAN

ada tak yang nak dekat due, badan semua gatal. dah cuba mcm2 krim pun tak hilang #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

eh sama pulak macam saya.masuk 9 bulan habis gatal2 satu badan..terutama leher n celah2 yang berlipat. gatal betul..pastu garu pedihnya..sebelum ni tak ada pulak..kalau berpeluh lagi la..0

2y trước

sama lah . tak boleh panas langsung. mula la gatal. mandi kena tiap masa

sy mmang gatal satu badan, tak boleh nak buat apa..tido pon susah sbb nak garu je tapi accept je lah, semoga hilang lepas bersalin nnti..

2y trước

yee. semoga hilang lps bersalin nnti 🥹