Barangan baby

Ada tak yang nak bersalin 26/7 ni, dah beli barang apa untuk newborn? Mai la share sini 😁 Sye dah beli yang tu, buat dalam note sebab selalu kalau beli, sye tak ingat ada size apa je kat rumah #firstmom

Barangan baby
2 Các câu trả lời

-3 helai baju siang - 3 helai baju tido -3 helaj baju lengan panjang -napkin putih 5 helai -kain bedung 4 helai corak -set mitten booties sarung kaki tgn dia 3 set -barut putih 10 helai sy baru beli ni 👆🏻 fokus untuk kelahiran dia je. nnti dah keluar sy order shopee lagi. 😂 yg care and grooming, diapering, pantang mummy , pad apa smua slow slow. due date hujung bulan 9. ada masa lagi ehheheh

Byk nye bedung awak.... Hehehe . Musim panas2 melampau nie x yh bedung baby Sgt.

1y trước

Silap bukan 7 tapi 6 😂 beli 1 pack tu isi dia 6. Lepastu tengok kat shopee pulak yang 1 pack tu isi 3 🤣. Beli lagi….. hari hari search pasal barangan bby hihi tak habis habis