Baby baru 6mo da pregnant lagi

Ada tak yang mcm sy. Baby baru 6mo cek upt naik double line. Saya rancang sendiri. Doc n nurse pun setuju sy rancang sendiri. Sbb anak 1st jarak 6 tahun dgn 2nd ni. Sy jenis susah lekat. Kali ni taktahu macamana boleh lekat sedangkan da buang luar. N silap sy tak tengok calender subur dulu sebelum bersama. Nangis tak terkata sy. Dengan emosi lagi, nak hadap mulut orang lagi. Btw sy bersalin czer 😭

2 Các câu trả lời

sy 3 kli caesr n now dh BTL,klau utk yg 6mo ni awak mcm awal sgt dn memng brsiko,ape2 pn awak kne ikut nsht dktr la,nnt mybe nak brslin die x kn ikut due..akan d awal kn takut rahim pecah sbb luke caeser x sembuh lg.ni drh dging awak dn fmily awak sndri,jd mntal dn fzkal kne kuat,tk prlu fkir mlut org.enjoy la moment anak2 yg msh kcil sbb smue tu psti brllu,dpt kn skogn dn bntuan suami utk buat ape2 yg brat dn mmenatkn awak.jge kshtan dri dn mntal

jgnla pikir mulut org...tp kalau czer agk bahaya kan...tp ramai je yg czer bersalin rapat...kena pergi cek doc n ikut nasihat doc... kenapa nk emosi?ank tu terhasil dr perbuatan kita sdri..awk patut happy nk dpt bby☺️☺️