Sakit tumit dan lutut

Ada tak yang macam saya, lepas beranak ni sakit gila tumit and lutut. Tumit la yang paling sakit, bangun tidur nak jejak lantai tu perghhh sakit sangat. Hmm.. sebab berat badan ke? Saya start sakit tumit masa mengandung. Lepas beranak berat tak turun banyak. Ni nak exercise pun susah sebab sakit gila tumit. Before beranak 59kg Berat last before beranak 78.5kg Now berat after 5months beranak 67kg Susahnya nak dapat berat before beranak, nak exercise pun sakit2.

1 Trả lời

Cuba berurut semula sbb kalau xsalah kalau sakitbtumit tu maybe ada masalah dgn rahim atau sbb tak berpantang dgn betul

1y trước

ok terima kasih, sy akan cuba berurut semula.