Cucuk depo

Ada tak yang cucuk depo tapi ter-pregnant ? Kalau dah cucuk depo tapi buang dalam boleh pregnant ke? tolong sayaaa 😣#Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #firstmom #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sis cucuk depo bila? Dan adakah bersama suami slpas cucuk depo? Atau pn slma ambil depo jika ingin brsama suami lebih baik double protection sbb perancangan hnyalh 99% ini ap yg doc inform sya

Iya awak. Ambik perancang atau tak, kalau dah buang dalam tetap ada peluang untuk mengandung.

3t trước

tapi sebelum cucuk depo tu dah test upt negative kat kk. sekarang tengah risau sebab selalu sakit kepala.