TTC Wasap Group

Ada tak yang buat group wasap or telegram untuk TTC. Nak join boleh? nak tanya tips2 and tanya experience yg dah melalui TTC yg panjang

8 Các câu trả lời

Hai mommies, kuota untuk group kelas penyusuan online semakin terhad!! Cepat!rebut peluang ini..senang dah ada group penyusuan sendiri..jika ada soalan atau masalah boleh terus direct kepada kaunselor bertauliah... Masalah pun boleh selesai dengan mudah dan cepat...tekan link di bawah 👇👇👇 https://feedbyumminajla.com/product/breast-feeding-online-class/?wpam_id=10

Jom buat group...untuk motivational support. 😔

5y trước

Non muslim blh join jga ke

maaf nak tnye ttc tu ape?

5y trước

Try to conceive (TTC)..mencuba utk hamil. Istilah utk wanita yg nak mengandung.

Sy pernah nmpak kt fb klau grup..

5y trước

Ok..nti sy try Cari..thanks yer

haar nk juga..

Nak join jgak

group tele.

3y trước

mcm mana nak join group ni?