Assalamualaikum. Hi mommy. Saya nak tanya

Ada tak yang anak nya main vicks pink tu, then termasuk ke mulut ke? Anak saya 9bulan, dia main vicks pink, sedar2 je tengah korek isi vicks tu. Saya risau jd pape. Benda jadi tengah malam, untuk bawa ke klinik, kawasan saya jauh dgn bandar. 😭😭 ni pertama kali dia main benda tu, taktau la saya cuai sbb tk tutup ketat ke.

1 Trả lời

ank sy penah buat mcmtu..xtau mcm mana dia bukak penutup vicks tu. tapi alhamdulillah xde apa. cuba la pantau bby utk sehari ni..