10weeks pregnant

Ada tak ubat jerawat yg recommended utk ibu mengandung guna. jerawat byk naik yg paling tak boleh tahan naik kt hidung sakit sangat2 bila tersentuh 😭😭 stress rasa

2 Các câu trả lời

kan .. sy mcm awak.. sblm pregnant muka okay je.. lepas je pregnant.. naik la jerawat nye.. dua kali dh sy rasa benda ni😅.. ni tinggal bekas dia je lagi.. letih gak jaga muka ni hahah.. lagi² dia menjadi kat dahi tu.. masa pregnt first dia lebih kat hidung.. skrg dekat pipi dgn dahi.. penat nak jaga😅😅

Takde. Ubat jerawat la yg xblh nk guna time2 pregnant. Sy biarkan je nanti akn surut sndri.