Hai mama nak tanya ? anak 5bulan 20 hari

ada tak ubat boleh hilangkan batuk anak . tapi setiap dia batuk mesti dia akan muntah tu kira ok la kan ?

3 Các câu trả lời

kalau dia muntah kan ok sis..kalau dia simpan tu yg bertambah teruk..cuba try minyak cengkih yg Nii..kalau yg lain brand dri Nii mcm x berkesan

10mo trước

sama2 sis🥰

cuba pakai minyak cengkih ,letak kt dada/blkg/tapak kaki, lepas tuh lepas mandi buat tepuk percussion. sbb time ni tak da ubat kan.

10mo trước

ada bnyk lendir . lps dia muntah tu dia ngis kejap lepas tu ok dah . tapi lagi baik jumpa doktor la kan tkt ada apa2 adoii rsau saya

takdek ubat batuk untk baby bawah 2tahun sis. muntah tu bagus untk dia keluarkan kahak dia. sis try sapu vicks baby.