susu formula

ada tak tips untuk tambah susu. ada try makan supplement. tapi susu still kurang, kesian baby. ingat nak topup sekali dengan susu formula. boleh suggest susu yang sesuai baby ada g6pd

6 Các câu trả lời

sy pun susu kurang , makan macam2 still kurang jugak . sudahnya bg baby mnum formula je la , nasib lactogen serasi dgn dia berat naik elok

5mo trước

saya try lactogen baby tk ok. dh try susu lain pun still sama. dia nak susu badan jugak.

minum air yang bersusu je sis .. nak lagi meriah minum susu kambing hari2 amalkan inshaAllah memang menjadi .. makan nasi seperti biasa

5mo trước

terima kasih suggest 🥰

Awk try susu anmum lacta..sy ada minum nmpk susu mkin byk..milk booster sy try mcm biase je..sjk mnum anmum susu byk smula

makan sup lobak putih, horlick suam.. insyallah susu meriah..

ibu try minum susu lazz, mkn masakan ada lobak putih

6mo trước

susu lazz yg susu kambing tu kan. ok tq suggest ❤

try momma milk booster

6mo trước

sis btl2 berkesan ka? sy baru beli kemarin