Hilang Dompet

Hello. Ada tak sni pernah berurusan dekat UTC Kuantan? Kalau nak buat ic hilang dgn mykid anak ambil msa yg lama tak? Sebab skg sya takda duit. 29hb sya kena naik flight dah. Sya tak tahu mcm mana boleh hilang dompet sya dlm kreta. Mcm dah 2 kali hlg brg dlm kreta. Sya perlukan pendapat 🙏 dahla duit pun hilang. Agak2 kalau buat report polis boleh mintak tak kurang kan kompaun. Lagipun sya first time hilang ic😢

2 Các câu trả lời

Saya haritu pun hilang ic dan lesen terus pergi buat report polis sebagai backup kot la JPN atau JPJ tanya. Tapi saya hilang untuk pertama kali so kena bayar RM110 takde kurang 😭 padahal saya dah tunjuk report polis

2y trước

Takpe je. Saya buat report tu sebenarnya standby kalau ada roadblock polis boleh tunjuk report je

xde kompaun. tpi masa buat ic tu kena byr. x silap dlu bwh 18 rm10 ke 60 mcm tu la. x ingt. kalau 1st time ilang dlm rm 100-200 gituu.

2y trước

ohhh mcm tu trima kasihh ya❤