BP tinggi hujung pregnancy

Ada tak sesiapa yg dah hujung2 nak bersalin tiba2 BP tinggi. Saya scan last 37minggu tiba2 check BP 140 ke atas. Sekarang 39minggu 3hari check sendiri 153/96. Risau pulak #39weeks #highbloodpressure

1 Trả lời

saya. dh hujung2 BP naik klu check secara duduk. misi suruh baring, ambil bacaan semula, alhamdulillah ok.

1y trước

saya pun macam ini. misi kata it's normal. alhamdulillah sy dan baby baik2 sahaja, mas deliver BP under control.