jantina anak

ada tak sesiapa yg bila scan docter ckp lelaki tp bila kluar pempuan . . . .docter dah nampak dah lelaki semasa scan hehehehe. . .risau nanti nak beli brg anak dah hehehehehe

2 Các câu trả lời

Sy anak kedua ni dua doctor ckp lelaki tp dorg tak berani nk confirm lg 😅 kena tunggu details scan nnt. Sy fikir klu tak sure jgk myb sy prepare baju2 warna putih je utk newborn. Dh beranak nnt bru topap warna gender dia

1y trước

gmbr scan mcm ni sure tak ni boy

better beli baju anak warna yg both sesuai pakai. tak perlu fokus khas tuk 1 gender. nanti dah bersalin baru beli yg betoi2 khas ikot gender