Batuk berpanjangan sebab refluks asid naik semasa mengandung

Ada tak sesiapa yang pernah alami batuk berpanjangan ketika awal kehamilan ? saya dah makan ubat batuk & antibiotik yang doktor bagi .. tapi x berkesan. Bila search d Facebook, sy tengok ada 1 posting dr homeopathy ni. Reflux acid naik menyebabkan batuk berpanjangan dan ubat batuk tak dapat menyembuhkan. Perlu rawat reflux asid .Ada yang pernah alami macam ni tak? #Batuk #berkahak #reflux

1 Trả lời

Saya. The whole term pregnancy mmg batuk sahaja. Makan la ubat batuk apa2 semua x berkesan. Sampai Dr suspect TB tp bila buat test negative. Lpas bersalin hilang batuk tu..

1y trước

tu lah mgkn pembawakan.. Sy siap batuk berkahak lg. Tp x de pula demam ke selesema ke. Hehehe hadap je lah batuk2 nie + alahan sy mmg teruk.