Rahim jatuh

ada tak sesapa mengalami masalah rahiim jatuh tp tak kluar dr faraj lg kira bukan level tombong .klu buat urutan sengkak dgn tukang urut kena buat byk kali ke yer? .#baruhabispantang 🥺

3 Các câu trả lời

saya pun ada masalah rahim jatuh. masih berpantang 39hari dah. kalau nak bgn dari duduk mesti rasa ada benda nk keluar dari faraj. sekali check sendiri ada benda warna pink kat pintu faraj. esok baru nak pergi jumpa doktor

7mo trước

bnda pink tu mcmna ? trkeluar trus atau mgkin bladder kita mcm drop skit tu ?

Sama mcm sya.. Lpas bsalin blan 12 thun lalu.. Sdah urut.. Tpi smpai skrg msih lagi..

1y trước

stage brpa sis

macam mana sis boleh tahu rahim jatuh? sakit tak sis?

1y trước

rasa berat kt bawah n tk slesa mcm ada sesuatu nk tjtuh .tk sakit cuma rsa mcm tk selsa ja