Due date 27/2

Ada tak sama due dgn saya 27/2/23 tapi belom ada tanda tanda nak beranak? Hmm risau... #firstbaby #firstmom 😢

7 Các câu trả lời

sya bersalin tiada tanda-tanda tu semua... tup tup sakit perut kerap 10 minit dari pukul 4 subuh smpai pukul 5 trus ke hospital cek dah ada bukaan 4cm trus masuk bilik bersalin due sya 23/2/23, baby lahir awal sehari 22/2.

sama due date 27/2.. tpi esok 26/2 kene serah diri dah.. sbb ada gdm on dc.. tanda pun takda lagi.. just sakit tulangg bwh je .. harini last . esok tawakkal n pasrah aja lah kene serah diri..

1y trước

sya pun esk kne serah diri jgk dute nya esk kalau msh xde tanda lgi.. sbb ade gdm bru ni risau sngt2

sma lh sis 27/2 tpi keluar tanda kemarin.. cuba sis bersama suami dan bnyak kan bergerak.. buat senaman² ringan..

Sama sis due,sy pon msih santai diposisi..first baby jgk

Sya due date 1/3 tpi dh bersalin 24/2 baby boy 😌

sama due..saya klu x beranak..28/2 kne serah diri

Moga dipermudah urusan bersalin ya