Pill perancang Desolon

ada tak mumy2 yang makan pill desolon kotak kuning ni , yang 21hari pill . nape sye makan ni jadi mual mntah2 pening ye ? sebab makan pill yang biasa tu yang 28hari punye ok jek

1 Trả lời

sy biasa rasa mcm tu bila minum pil desolon. tp bukan setiap hari rasa pening. sebab tu sy makan pil sebelum tidur,jd rasa tak mual sgt. tp kalau sis risau boleh imform nurse. banyak pilihan pil perancang lain

8mo trước

ye sye makan tepat jm 8 mcm biasa then subuh or dah bgn pagi mesti mual mnth loya pening . tu yang hairan sbb pill sblm ni tak mcm tu . nurse kk suru tukar sbb anak dh 6bulan . ni pn hari ke 6makan