muntah ketika mandi

ada tak mummy2 yg muntah ketika gosok gigi ?? nk kena tukar ubat gigi jenama apa ye xnak bgi muntah 😭#firstmom

8 Các câu trả lời

Sy setiap kali mandi gosok gigi mmg muntah.. jenis tekan smpai rasa xberdaya.. smpai rasa badmood betul bila nak mandi 🤣🤣 dr 6 minggu smpai skrg 16 minggu masih mcmtu lagi keadaannya huhu

2y trước

Sameeeeee

Sy lah tu. Setiap kali gosok gigi waktu pagi pagi mesti akan muntah😂 tapi sy bagi muntah betul2 dulu lepas 5minit baru smbung gosok gigi balik first mom jugak hehee

sama sis , doc cakap alahan nanti akan beransur pulih inshaAllah 😁 kadang rasa malas nak mandi sebab tu lah , gosok gigi je muntah 🤣🤣

saya pun muntah hehe. lepas tu try tukar ubat gigi Alhamdulillah ok. Sabun mandi pun saya tak boleh kena tukar jenis lain.

Sy pun sama sis. Dah cuba tahan tp nanti tak selesa dah muntah baru dapat gosok gigi dengan aman

sy tukar juga ubat gigi tapi sama juga muntah..jadi biar ja lah..cuma berus gigi cepat2😆

saya pun sama. dari awal pregnant sampai sekarang. gosok gigi je muntah ²

saya tak tukar pun ubat gigi, tak pernah terfikir pula 😭 muntah jela