Check BP, urin & detak jantung baby di KK/KD

Ada tak mummy2 di luar sana yang kena selang seli hari check BP, urin & detak jantung baby di KK/KD sebab berat naik mendadak? Saya ada beberapa hari miss tak check dekat KK tapi ada check BP sendiri..boleh ke tak eh kita hanya catat BP untuk beberapa hari tu? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sy dh 2x kali kena cmtu tp xpernah miss sbb risau😅 cek bp mmg boleh buat mne2 je tp cek urin tu penting tkut ada protein. Bahaya lah. Nurse awk xmarah ke

1y trước

buat dekat klinik berbayar pun boleh sekiranya tak sempat nk pergi kk