Nama anakk..

Ada tak momy2 dalam ni letak nama anak2 panjang ginii?? ?

Nama anakk..
48 Các câu trả lời

Kesian budak tu besar nanti nak sekolah . Time exam orang dah start jawab soalan , dia duk tulis nama tak siap lagi 😅

Menyusahkan byk pihak nama panjang2 ni terutama bila bab isi nama dlm borang.. Biarlah pendek asalkan bawa makna yg baik..

Ank sy arya binti seri budiman hakim. Nma bapaknya plak pnjg.. sabarlah anakku..bonda dh cuba letak sependek mgkin namamu.. 😅

Kesian anak nak kena tulis nama nnt... herm. Klau isi borang lak xmuat. Moga nnt dia sekolah semua guna sistem computer

Saya sebagai guru minta tlg lah jgn bubuh nama pjg2, ya allah pening kami, last2 panggil satu nama ja.

haha nama panjang² panggilnye kak cik la ape la . dah sengal ubi nye parents 😂

5y trước

hahaha ubi kayu pun sedap dimkn . ni nk telan pun pahit 😂🤣

Menangis bakal suami nak sebut nama isteri masa akad nikah nanti😂😂😂😂

Panjang sgt. Sian kat dia besar Nanti. Nak jawab exam, nak isi form,nak kawen.

X..letak yang simple dan penuh makna.. Terbelit lidah nk nyebutnya kang😇

5y trước

Huhuu.. Jenuh nak tulis kat buku skolah n paper exam nanti.. Makan ruang n makan masa 😅

panjang betul. baby saya nama simple je. jasmine bassem hosny.