tak boleh bau

ada tak mommy2 yg berpengalaman yg tak boleh bau nasi dgan bawang tumis ? makanan ape yg mommy makan slain mee?

23 Các câu trả lời

Itu normal sis. Sis kena sentiasa prepare minyak angin. Saya time awal² pregnant memang takleh bau masakan langsung, bau² lain pun takleh tau

Sama mcm sy masa frst pregnantkn baby girl…mmg xthn bau tumisan & kerap bungkus je and satu2nya yg manjang nk mkn bihun goreng pedas

tak boleh bau, makan, tengok atau pegang ayam automatik blueekkk.. tgk benda² mentah pun tak boleh. seksa tuhan je tahu.

Makan lauk jer. Masa alahan nasi tak boleh makan, tak boleh bau minyak. Nak masak memang tak dan.

makan roti, mcm mcm jenis roti. roti bun laa roti sapu nutela laa

sy mkn roti,nasi impit kuah kcg,biskut,nestum,susu,kurma,

Tak boleh bau orang tgh makan. Terus kembang tekak

syaa dulu bgni .. lalu mkn buah2 ja dengan mee

Pasta..bubur nasi..biskut..buah2an...

Wholemeal bread, fruits, pasta