Fobia check bp????

Ada tak mommy2 mcm saya. Setiap kali pergi check up WAJIB kena baring baru lah tekanan darah normal. Nurse sampai gelak dengan saya 😂 check nadi pon manual je, nurse cakap takde lah tinggi mcm dekat mesin . Saya ni jenis darah gemuruh . Taktau dah nak buat mcm mana bagi bertenang. Langkah je kaki masuk KK terus mencanak laju jantung 😅😅

1 Trả lời

sama la dgn sy..baring baru ok..diorg biasa akan on ubt la terus..