Team May 2023

Ada tak mommy² disini , yg doktor tulis dalam buku pink aim delivery 38w . ? Due date saya 11/5/2023 . Saya ada darah tinggi(masa mengandung ni shj) . Seandainya saya bersalin masa 38w nanti , mksud nya due date saya akan jadi 27/4 ni lah . Maafkan saya kalau saya tersalah kira . Skrg saya 30w6D .. Esok 9/3 - kandungan saya 31w . #firstmom

4 Các câu trả lời

saya ada gdm on metformin. doktor dah bgitau awal² sebelum 38w kena warded dah. edd saya 7/5. doktor bagi tarikh 22/4 first day hari raya 😂

2y trước

mcm sy laaa.cek kat umh okeyyy jer. hr tu msk ward cek tknn drh ok. tp time pi klinik cek or jumpa dr drh naik. ape lgi mkn ubat ler jwbnya

Kalau doc dah tulis mcm tu, nanti sebelum 38w tu doc akan bg tarikh kalau kena serah diri kat hospital

Semoga Allah mudahkan segalanya . Aamiin3

due.kite sme 11/5