Isi tumbuh ( skin tag ) pada kawasan dubur baby

Ada tak mommy yg berpengalaman? Anak saya ada skin tag, unur 10 bulan. Dah pergi checkup dgn doc. Cuma nak juga tahu pengalaman mommy handle situasi. Saya firstime mom, sng jadi overthinking bila melibatkan anak ni 🥹 walaupun doc kata semua ok tak nampak teruk atau berbahaya. Tapi saya sedih sbb dia baby girl. Boleh ke hilang skin tag tu. Kesian dia 🥲😞

2 Các câu trả lời

Maaf sis...bley sye thu bby sis skunk ??skin tag tu still ad lgy...or da hilng ye.. bby sye pon kne...risau...sblom2 niey mmg xde pon

11mo trước

Hi sis, masih ada lagi. Doc kata mmg tak kan hilang melainkan bedah. Katanya skintag ni macam tanda lahir. Cumnya dia berkemungkinan masa baby lahir skintag kecik kita tak persan, bila dah besar skintag pun makin nampak.

Anak pernah sembelit tak? Saya ada terbaca di TAP ni la, skintag tu jadi sebab kesan meneran. Taktahu la betul ke tak.

1y trước

Pernah